LOADING
ABERLOUR CHILD CARE TRUST, ABERDEEN
PROJECT VALUE: £100,000

PROJECT BRIEF
MAC Architects were appointed by Aberlour Child Care Trust to design and deliver a flexible extension to supplement their existing Outreach Centre, situated in the Aberdeen suburb of Bucksburn. The brief was to create a multifunctional education suite with the ability to function independently of the main Outreach Centre. A lateral thought process was required from the outset in order to work within the budget constraints. The bespoke cost efficient design combines a super insulated timber clad envelope and robust detailing whilst maximising natural daylight.
Stacks Image p776258_n5
Stacks Image p776258_n10
Stacks Image p776258_n13
Stacks Image p776258_n16
Stacks Image p776258_n19
© 2018. MAC Architects. All Rights Reserved

© 2018. MAC Architects. All Rights Reserved